Hvem er vi så ?

 

Vi er Alexander og Henriette  - Alexander er min søn født i 2010 og jeg selv er lidt ældre ;-)
Lars  - Alexanders far  og jeg blev separerede i 2014, men deler stadig lidt om dyrene. Det er rart at have en til passe hundene, når jeg skal på langfart med tæver og til udstillinger. Demi Morre - Corgien og TinTin bor således fast ved Lars.

 
Som "gammel" katteopdrætter er det lidt svært at holde igen med kattene også - vi har  kat,  vores Robert kat som er vores musse-jæger .

Webmaster - som vist ikke er så meget "master" :-) er Henriette.  Jeg har arbejdet som salgskonsulent siden 1999 og siden 2002 til 2005 har det været til dyrehandler. Derefter kørte jeg to år  for Hydro-X og solgte kemi . Pt er jeg i gang med matematik lærer uddannelsen ved UCN i Ålborg.

På det "private"  har jeg taget en del kurser i hundeadfærd og har gået som elev i 1 år ved Utika som adfærdskonsulent. Jeg er også uddannet træner ved DCH men det er efterhånden mange år siden. Jeg har også været racerepræsentant for de hvide schweiziske hyrdehunde under klubben KHKG i Danmark, og vi har begge gennemført opdrætter uddannelsen fra Dansk Kennel Klub, selv om det kun er krævet at den person som opdrætternavne er opført i skal have uddannelsen. Vi mente dog at det ville give den bedste sparring med opdrættet at vi begge har den.

 

                   Henriette og All Migthy