Made to Measures Beyla Baldine

 
   

 

 

Dansk special show 2007:
-den bedste tæve
 Bedst i Modsat køn, certifikat.

 

Mentaltestet

Born Coat Height HD
25.1.2005 Long 65 cm A/A  0/0

Må vi præsentere Beyla Baldine.  Beyla bor ved Helle og Rene som udstationering, så hun har sin egen familie, og kommer bare og besøger os. Vi ser frem til at samarbejde sammen med Helle og Rene, som vi ved lægger et kæmpe arbejde i det at få en hund - Tak fordi I vil :-)

Beyla er efter Uniwar og en af tysklands berømte hanner Einstein Von Sutumer Grund. Einstein er kendt for at avle hvalpe med godt stærkt temperament og smukt pigmenteret sund hvalpe.

Da vi valgte Einstein som fader til dette kuld var bla. hans holdning og bevægelser som 10 år gammel hanhund. Han løb så flot og vi kunne ikke se at han bliver brugt som brugshund og har sovet ude hele hans liv. Vi har set flere efterkommer efter ham og de har alle et dejlig temperament og er meget smukke.

Beyla har også et dejligt  temperament, og har let til at lære. Beyla har gået til lydighed i Sirius Canis og hun er også trænet en del i ringtræning som der bruges når hun udstilles. Vi glæder os til at se hvilke triks Helle får hende lært :-)

 Hendes temperament er meget ligesom hendes mor Uniwar - meget glad hund som gerne vil snakke - også skal der ske noget ! :-)Hun er en god social hund over for andre hunde og dyr.

 

 
 
Atlas-Sultan vom AC Norlicht ScH3/IPO3
HD: A/A
 
Flash-Youkon Of White Condor! ScH3/ FM
HD: B/B
 
    Briska-Gill vom Smollerhof
HD: A/A
Einstein Tyson Von Sutumer Grund
HD: B/B
 
   
Androit Boy vom Polarstern 
  Aliena Of White Princess
HD: A/A
 
  Princess vom Wolfsgehege 
 
Grizzly Of Weststar Kings
HD: B/B
 
Goliat Of White Condor  
HD:B/B                       
 
    Blanda-Dora Of White Condor
HD: B/B
Uniwar  Tenaya Of White Condor
HD: A/A AD 0/1
 
   
 Tumbledown Argent Warrior
  Staffords Babe
HD: A/A
 
  Ve-Lin's Whitecliff Spirit