Billeder af G kuldet

2-3 uge

 Så er hvalpene begyndt at spise - eller hvad man nu kan kalde det :-) det sviner ihverfald helt vildt :-) Ciwi er begyndt at lade Crunch og Uniwar være mere samme med hvalpene, imens Cripsy og Turka stadig ikke er velkommen i baggangen.

Der er begyndt at være lidt forskel i temperament , den grønne han går mere rundt end guld hannen, så derfor er de blevet døbt til Gandor og Gandalf :-)

De bor i baggangen lige ved køkkenet så de får alle lydene fra huset og man kan slet ikke lade dem være :-) Det er skønt. I søndags blev fødekassen sat ud , da der var en del som fandt ud af at "falde ud" over kanten. Jeg så lille Gandalf med vilje lade sig droppe ud over, det så mægtig sødt ud. Efter de kom ud har de også være meget mere mobile, så det er tydeligt at se det stimulere deres bevægelser og nysgerrighed - de er over hele baggangen .

Lidt billeder sat ind af de små - Ciwi har raget mit kamera ned fra bordet og det er stadig kun min gamle pc som jeg kan lave hjemmeside med - så derfor ikke så mange billeder endnu .:-)