Billeder af F kuldet

3½ - 4 uger 

I denne uge er hvalpene begyndt at søge lidt ud. Døren ud til haven står åben og det er begyndt at trække lidt i dem for at komme ud og se hvad der er udenfor.

Hvalpene bliver vasket og opdraget af de andre hunde. De eneste der ikke er interesseret i de små endnu er Turka, men Crunch , Crispy (som er 6 måneder og halvsøster) og Uniwar "tante" leger og gør dem rene. Uniwar gør en del i at opdrage dem, hvorimod Crispy helst bare ligger med dem. Der er billede af hende sammen med dem. Ciwi holder lidt fri og synes det er ok  at de andre gider, jeg tror hendes babser er ved at være lidt ømme for de får pænt besked på at de ikke skal hænge der hele tiden.

De hører radio om dagen, og lyden af støvsuger hører de også tit. Lars er ved at lave mit kontor færdig så der kommer også en del lyder fra blandemaskiner og andre sjove lyde og de har også et lydbånd med lyde om de hører jævnligt. Så de skulle blive rimleig gode til de "huslige" lyde og andet larm såsom foodprocessor og elpisker :-)

I denne uge er der også begyndt at komme børn på besøg - Funky Fenja nye familie har været på besøg - se billederne af børnene sammen med hvalpene - de hyggede sig.

De spiser alle godt og tager jævnt på - og i morgen får de deres første ormekur.