Billeder af G kuldet

8 uge

Så er hvalpene blevet testet og  dette kuld er et meget ressource stærkt kuld hvis vi ser på de tidligere kuld som vi har opdrættet. Med meget ressourcestærke mener jeg at vi har fået testet 5 som værende B hunde ud af de i alt 9 hvalpe.  Jeg vil herunder beskrive B og C  hunden og derefter præsentere de forskellige hvalpe med disse egenskaber.
                                                                                               
 (Der er Gipsy som søger nyt hjem)

   På billedet fra Venstre - Gandalf, Gandor, Gandi  & "moster Uniwar" - bagerst Turka

 

B hunden er selvsikker og samarbejdsvillig. Denne hvalp er f.eks. egnet til politihund, redningshund, servicehund (f.eks. kunne tage med ud til et plejehjem (kontaktglad overfor ”alle”), større opgaver i og udenfor hjemmet (samle op, handle ind, tømme/putte i..), førerhund og lignende. Denne hvalp har meget større flokdrift, dvs. bakker op omkring en flok, uden dermed at være afhængig.

En førstegangshunde ejer af en B hund skal være indstillet på at have fornødne tid til træning og samvær, og sætte ind i hundens adfærd, dermed får man en dejlig velafbalanceret hund som vil blive en fantastisk samarbejdspartner. Med denne hund kommer man langt i konkurrencer uden at skulle knokle ekstremt for at kunne bevare samarbejdskontakten. Som familiehund er den afslappet og velafbalancere når dens behov for aktivitet er opfyldt.

 

Gipsy Girl - hun er testet som B hund. Er en selvsikker pige. hun behøver ikke at "være på" for at få bekræftelse i at hun er elsket. Hun egner sig til en familie der vil have hende med i deres dagligdag - gerne familie med børn, da hun hviler i sig selv . Af udseende minder hun meget om sin mor. Hun er også egnet til avl og udstilling. Bor nu ved Claus som har en anden tæve fra vores opdræt - nemlig Chika Chinok. Dejligt :-)

sødt lille ræveansigt ?

 

 

Gipsy Girl.

 

Gucci Gabbana –  Gucci – er også B hund  - hun har så meget glæde og overskud at når hun ikke ved hvad hun ellers skal lave så danser hun rundt omkring sig selv i cirkler. Hun vil rigtig gerne samarbejde og med hende kan du komme langt i både udstilling og i konkurrencer. Gucci bærer det beige halsbånd med stribe. Gucci sælges kun til en familie der vil gå til lydighed - gerne en familie der har eller har haft hund. Gucci er flyttet til Mette og Hans Peter - de har lovet at vi ser hende til udstillinger.

 

Gucci Gabbana

 

 

Great Gandalf.  – ”den overvejende” Gandalf - hanhvalp med sort halsbånd – er en B hund. Han er en kontaktsøgende uden at være på den klæbende måde. Han har det med at sætte og kigge på en, som om han lige skal overveje om hvad han nu vil lave. Udseende af Gandalf gør at han som voksen også med stor sandsynlighed også kan bruges til udstilling og avl. Gandalf er lovet væk til Britt fra Vanløse.

Great Gandalf

 

Glamour Geisha - hun flytter til Norge som familie og udstillinghund. Geisha er testet som C hund. Hendes speciale er at gø så de andre kommer og ordener "sagerne" for hende. Hun ynder at gø af kattene - som dog ignorer hende. Hun er en rigtig nussegøg som gerne nusser - hvis hun lige har tid.

Geisha - er hun ikke smuk ?

 

Geisha kigger på hvad de andre laver.

 

Great Gandor - han er er en C/B hund. Han er en mægtig kraftig livsglad gut med stort gå på mod. Der skal gerne ske lidt "drenge" ting. Gandor bliver familie hund på sjælland hvor han skal bo som familie og gerne gø hvis der kommer uventet gæster på virksomheden - og det skal han nok !

Great Gandor

 

 

Glorius Gandi –lillepigen Gandi -  pige med rødt halsbånd. Er en lille spil opmager, men på en meget blid facon. Hun elsker at lave ballade på hendes egen søde facon, hun har tid til at sidde og nusse. Hun er tastet som værende C hund med pil op. Hvilket gør at hun er særdeles velegnet til førstegangshundeejere og som socialhund (mere som en social støtte, men selvfølgelig med ganske almindelige opgaver og velopdragenhed). Yderligere er hun også til at blive egnet til avl og som udstillingshund. Gandi er flyttet til Ander og Lone - som har Fender Fountaine fra vores sidste kuld - vi glæder os til at følge hende.

Glorius Gandi
( fik kun et billede af hende der kunne bruges - som I kan se er hun svært at slippe uden om)

”C” hunde holder meget af at komme med alle steder, men kun i kontakt med den ene person). Til psykisk og fysisk handicappede og generelt hos personer, der ikke skal have for megen ”kamp til stregen”. Dens primære force i relation hertil er at dens flokdrift er stor, dvs. den er afhængig af sin flok, men ikke på en klistret måde, dvs. den er ikke angst uden flokkens tilstedeværelse og kan godt klare sig selv, men ønsker det bestemt ikke. Den underlægger sig gladelig en persons lederskab uden at man skal ”slås” for det.

 

 

Gunivere Gimlet - er flyttet til Engesvang. Hun blev testet som E hund. E hunde skal gerne have ordnede forhold og ikke en familie hvor der farer tre børn og deres venner ud og ind. Så Jytte var det rigtige valg da hun ringende. Jytte går hjemme og har haft schæfer før. De bor på en stor gård med 20 HA jord. Jyttes største opgave er at få Gimlet med ind i byen for at socialisere, så kan de to kigge lidt på vinduer og andet spændende. Gimlet har ellers rigtig med gå på mod, men hun skal lige være tryg først.

God´s Grace (Luna) er flyttet til Ålborg sammen med Heidi. Grace blev testet og vi kunne ikke blive enige om hvilket udfald testen skulle give. Som en af testeren sag - det er en "alfabethund"  og det blev det så. Grace reagerede i testen i første omgang som en c hund med pil ned. Men hurtig kommer hun over sin lidt utrykke følelse og falder ligeså hurtig ned som en B hund. Så hun skal lige have lidt mere tid en en normal B hund, men havde ikke jagtdriften som en "normal" B hund, her var hun mere som en D. Hun var den eneste ved testen som lagde sig ved mine fødder og slappede fuldstændig af til vi var færdig  - dette var også tegn på at hun har overskud.

Gaia Godiva (Mille) er flyttet til Frederiksværk på Sjælland. Gaia er testet som C med pil ned. Hun kan ved nye situationer som hvalp, blive en smule utryk som hun lige skal hjælpes til at se at det ikke er farligt. Gaia bor nu ved en familie med to halvvoksne teenagepiger som også forstår at tage hånd om en ny "veninde"