Billeder af H kuldet

Første uge

Uniwar besluttede jo at have hendes hvalpe i hendes hundegård - ikke lige efter min mening - jeg havde gjort klar i vores ude/inde køkken - som vi selv bruger hverdag, da vi jo for tiden ikke har noget køkken indenfor.  Så det er essensen af et rigtigt "køkken" opdræt .

Alle 8 hvalpe har det godt og Uniwar fodre dem faktisk så godt at det til tider står ud af næsen når de får babs. Uniwar er meget cool med dette kuld og ligger og slapper af ved siden af kurven og hun er med på de gå ture vi tager 3 gange om dagen - selv en lille harejagt og musegraven kan det blive til.

Vi har (jeg har :-)) besluttet at beholde en fra dette kuld - jeg havde ikke forventet at de ville blive så kompakte og kraftige, og da det jo er Uni´s sidste kuld, så var der to ting der talte for. Det er faktisk første gang vi beholder en selv, så det er lidt spændende.

Uniwar får mad 4 gange om dagen - hver gang 1,75 bæger + modermælkserstatning som jeg hælder over. Hendes normale foder er 1,5 bæger en gang om dagen - det er meget der skal bruges når hun producere til så mange.

Alle hvalpe er nu reserveret , alle som familiehunde - en til Norge og en til Canada, to til Sjælland, en til Odense og tre her i Jylland.

Uniwar er begyndt at lægge bolde op til dem - så jeg fandt hendes små bamser frem også.

Bemærk de sorte ører og sorte næser - godt pigment.

Vi prøver noget nyt denne gang, efter at have hørt hvalpe kan genkende det de ligger på som små
 - så vi lægger "brugt" tøj ind med de nye ejers dufte. Spændende at se om det gør en forskel

De små pletter er neglelak - så kan jeg kende forskel - de har forskellige farver.