Billeder af H kuldet

 anden uge

Så er vi blevet lidt ældre, der er ikke sket så meget. De sover, spiser og ski.. :-)

De er dog blevet mere mobile og er begyndt at falde ud af kassen, så vi har fået sat vores store fødekasse derind- så er der også mere plads til Uniwar.

Til de var 10 dage møffede de lidt rundt og havde vist ikke helt styr på hvor de var henne, men efter de 10 dage blev de mere mobile – den ene dreng bevæger sig bedst, da han ikke er så fed . De begyndte simpelt hen at gå rundt selv om de endnu kun havde små sprækker som øjne ! efter de ti dage kom der lidt mere øjne og de kunne nu bedre se, dog stadig kun skygger. Hørelsen virkede bedre og de har brugt mange lyde – de ”sødeste” lyd er når de ligger i malkebaren – der kan de lave en lyd  hvor de synker i kor – det lyder bare sjovt, taktfast lyd af umm – umm- umm –umm så er vi ikke i tvivl om hvad de laver .

 Crunch og Ciwi vil  MEGET gerne blande sig med at vaske og nulre –Men Uniwar holder dem ude med lidt knur og sure blikke. Crunch kommer dog snigende som en ryatæppe -  Uniwar skælder ud på ham, men han trækker sig kun lidt og fortsætter bagefter igen.

Vi lægger "brugte" trøjer og senge tøj ind til dem. De får rent underlag hver anden dag, og der kommer der så to nye stykker tøj ind, så hvalpene kan lære de nye ejers lugte. Trøjerne vasker jeg inden hvalpene flytter - så kan de komme til at lugte af os inde de flytter hjem til de nye ejer. 

På billederne er de lidt rosa - det er fordi Uniwar vasker dem - det farver fra hendes spyt - det går dog af igen