Billeder af H kuldet

2-3 uge
 

Så er der kommet mere bevægelse i dem - de kravler både ud og kassen - og nogle kravler selv ind igen. De som ikke kan finde ind larmer helt vildt, så må de jo hjælpes.

Det er tydeligt at se på hvalpene at de nu kan høre, hvis de store gør, dukker de dem lidt og er meget opmærksomme. De kommer også hen til kanten af kassen og hilser på når vi kommer, nogle logre faktisk også.

Ciwi har fået sneget sig ind i denne uge - det kan se se billederne, læg mærke til hvordan hvalpen tydeligvis kan se lugte at det ikke er dens moder og sender signaler til Ciwi med dens krops sprog om at den kun er en lille hvalp.

Fra søndag begynder vi med fast føde til de små - det plejer at svine helt vildt - men det hjælper med at Uniwar ikke skal lave så meget mælk til dem, det er hårdt for hende. Hun er dog ganske tyk ( Lars siger hun er tyk og fast som en Whisky tønde!), men vi ved fra sidste kuld at når hvalpene er 8 uger, så har hun tabt alt pelsen.

Tøjet fra de nye hvalpes ejer bliver lagt ind på skift i deres kasse. Når der så er for beskidt bliver det udskiftet til noget nyt. Så kan hvalpene vænne sig til de nye lugte af ejerne.

Fortabt uden for kassen

Ciwi´s første møde. Læg mærke til hvalpen har et "langt" ansigt og prøver at komme væk - den er klar over det ikke er dens mor og ved ikke om det er farligt.

 

Ciwi snuser til en anden hvalp - den opdager også at det ikke er mor -

- og vælger at overgive sig som en lille hvalpe skal. Det betyder "gør mig ikke noget - jeg er bare lille"

En der er faldet om - den sidste fødte pige.

Plads til 4 i baren