Billeder af H kuldet

5  uger

Der er begyndt at komme personlighed på de små balledemager. I denne uge søger de længere og længere væk fra deres "hule".

 Lille blå dreng er meget selvstændig og går selv på opdagelse, jeg tænker lidt på hvad hans hvalpetest vil sige - man kunne godt virke som til en A hund, men måske er han bare en god B ? Lille brun dreng har et godt fast tag i ens tøj og lille lyserød pige står ikke tilbage for at vise at SÅ lille er hun ikke. Sort dreng er mere eftertænksom, men kommer gerne når jeg kalder. De nu faktisk alle når jeg kalder, det er lidt som rottefængeren fra Hamlet :-) . Beige pige er en tyksak og sidder gerne stille og nusser (det var hende der blev født sidst og var den største i kuldet). Lille og grå pige fare rundt med drengene når de laver ballade - det ses også på billederne at det går hårdt ud over blomsterne :-)

Vi har haft besøg af Amalie som er 9 år, hun fik dem alle til at fise ind og ud af tunnelen der går ud til gården - Pernille mente hun vist skulle i bad inden hun skulle i seng...

Jeg har hængte 7 forskellige ting op i gården, tng der larmer, lugter og kan bides i. Når de rykker i en ting hopper alle de andre ting. Det giver noget til deres lyd træning og koordination når tingene larmer og flytter sig.

Lydbåndet kører nu to gange om dagen og er på højeste volumen - det er en larm uden lige. Når jeg kommer ind til dem søger jeg også for at slå med skeer mod metal.

De spiser nu 3 gange om dagen gange 2½ bæger - det svarer til hvad alle mine voksen hunde spiser ialt på en dag - og der er mere energi i hvalpenes foder - men de vokser også med et kg mere pr uge. Så de vil veje mellem 6-9 kg når de flytter.

Nå men det var vel billeder i vil se :-)