Billeder af H kuldet

8 uger

Så er her ved at være tomt ! en lille Grøn mand tilbage (Hannibal Houdini), og vores egen Hobitten Hallie.  Uniwar virker ikke som om hun synes det gør noget og for første gang i 12 uger har hun været med ude og cykle - hun sover godt i nat ! Næste uge skal hun vaskes :-)

 De små bisser mår også gerne vaskes  - i kan bruge hvalpeshampoo - eller Kate Winters (KW) blå shampoo til hvide hunde. Købes i specialforretninger.
Eller findes på nettet Cris Cristoffersen shampoo White on White - bland 10 ml sort shampoo i !! og efter vask med After bath - så har I en hvid hund med smudsafvisende pels som tørrer lynhurtig - også næsten en måned efter .
Link til Shampoo : www.Pitstoppets.dk
 

Link til superbøger : www.Canis.dk  eller www.canis.no  Masser af klikkerbøger og "sprogbøger" + klikkere

Gode seler (Hurtta y-pro), SOLIDE og SMARTE hundeskilte, Irene Jarnveds bøger, madaktiveringsbolde (et MUST !)  www.trendog.dk

Jeg har glemt at sige vi bruger HOKAMIX til vores hunde - de får en strøget spiseske hver voksen hund  - det øger deres immunforsvar og giver god pels.
købes hos Anders www.shop4dogs.dk


Blå, Beige, Lyserød, Brun

Navne på alle de små bisser :-), så kan I følge lidt med hvor de er henne....

Navn Farve Test Født Ejer
Huffy Harry Blå B/C   Sanne /Lyngby
Hosni Hero Sort D   Dorthe/Køge
Hannibal Houdini Grøn B Først Morten&Susanne/Odense
Harley Hum Brun C/B   Kirsten&Dustin/Canada
Hibisqus Hasina Beige C/B Sidst Dutter&Søren/Århus
Heylee Heaven Lilla D   Joan&Kim/Fuglebjerg
Hera Hiromi Lyserød B/C   Kirstin/Norge
Hobitten Hallie Grå B   Henriette :-) - mig selv

Testresultater:

Hvalpetest hos Made to Measure d 17/9-2009

Hvalp 1- Blå han                                      Kategori       B/C                (Se vedlagt kategorier)

En dejlig og samarbejdsvillig dreng, som vi døbte tænkeren da han lige skulle tænke lidt over tingene før han sprang ud i det.  Han slappede fint af både ved løft samt blive vendt rundt om på ryggen. Han har en stor flokdrift da han følger tp (testpersonen) fint rundt i lokalet samt en god naturlig forsigtighed, som han især viste ved skindet han har en fin byttedrift selvom han ikke fandt papiret specielt spændende men derimod var skindet sjovt, han reagerer fint på lyd og lokaliserer den flot. Grunden til at han at han kategorien B/C skyldes at der er begge dele i ham dog mest B. Alt i alt en skøn dreng man kan få rigtig meget godt ud af.

 
Blå og Beige

Hvalp 2- Beige Tæve                               Kategori       C                    (Se vedlagt kategorier)

En lækker og samarbejdsvillig pige, vi døbte pivdyret da hun snakkede meget under testen, hun har en fin flokdrift og er kontaktsøgende samt følger tp (testpersonen) flot rundt i rummet og hun slapper også flot af både ved løftet og det at blive vendt om på ryggen hvor hun havde en rigtig flot øjenkontakt med tp, hun har en fin byttedrift dog var papiret ikke så spændende som skindet hvor hun også vist en flot naturlig forsigtighed. Hun reagerer fint på lyd. Og er generelt en dejlig pige man kan komme lang med.

 

Hvalp 3- Grøn han                                  Kategori       B                    (Se vedlagt kategorier)    

En pragtfuld dreng som vi hurtigt døbte komikeren, da han er en dreng der får smilet frem. Han gik hurtigt på opdagelse i rummet med halen helt oppe, han er samarbejdsvillig og kontaktsøgende og slappede flot af både ved løft samt det at blive vend om på ryggen hvor han gav tp (testpersonen) en flot øjenkontakt, han synes ikke at papiret var så interessant, hvorimod skindet var sjovt, her viste han en flot naturlig forsigtighed derud over har han det fint med lyd. Han er en fin dreng man kan få rigtig mange positive ting ud af.

 

Grøn

 Hvalp 4- Brun han                                  Kategori       C                    (Se vedlagt kategorier)
 

En lækker dreng vi døbte Haleløs, da han halen imellem benene både ved løft og da han blev vendt om på ryggen. Han har en god flokdrift samt følger tp flot rundt i lokalet samt vil gerne have kontakt med tp (testpersonen). Han er samarbejdsvillig men han var ikke særlig interesseret i papiret, han viste en fin naturlig forsigtighed ved skindet og synes også at det var lidt sjovere at lege med så han har en fin byttedrift, derud over reagerer han fint på lyd.  En dejlig dreng der har mod på livet og vil gerne være med, ham skal der nok komme noget godt ud af.


Brun

Hvalp 5- Sort Han                                   Kategori       D                   (Se vedlagt kategorier)

En skøn dreng vi døbte forsigtig Per, da han er en forsigtig dreng. Da han blev sat ned i rummet rystede han og havde halen imellem benene, men han har en fin flokdrift og følger tp (testpersonen) flot rundt i rummet. Han er samarbejdsvillig og ved løft og der han blev vendt om på ryggen havde han hjertebanken og halen imellem benene og rystede lidt da han fik jordforbindelse igen, så han bryder sig ikke om højder. Han havde faktisk ingen interesse i papiret og kun lidt ved skindet, men kunne godt lokkes lidt så hans byttedrift er fin nok. Han reagerer fint på lyd og har en god naturlig forsigtighed. Men han er en dejlig dreng der bare skal have tid til at vænne sig til nye situationer, han må ikke blive ynket da dette kan forstærke ham i at nye ting er farlige men derimod støttes ved at rose ham og vise ham at verden er et dejligt sted, men han er en skøn dreng og man kan sagtens få meget positivt ud af ham, for han vil gerne.


Sort

 Hvalp 6- Lilla Tæve                                  Kategori       D                   (Se vedlagt kategorier)

En dejlig pige, vi døbte rysteren, da hun rystede under noget af testen. Hun er samarbejdsvillig og har en fin flokdrift og følger flot tp (testpersonen) rundt i lokalet, hun slapper fint at ved løftet men bryder sig ikke om at blive vendt om på ryggen og havde halen imellem benene. Hun fandt ikke papiret så spændende, men skindet var lidt spændende så hendes byttedrift er fin derud over har hun en god naturlig forsigtighed, hun bryder sig ikke om højde (miste jordforbindelsen). Hun må ALDRIG ynkes, da det kun vil forstærke hende i, at tingene kan være farlige. I stedet for, skal hun pep snakkes frem. Hun har en god fremdrift, men skal bare støttes. Hun er en skøn pige man nok skal få meget glæde af.

 

 Lilla

Hvalp 7- grå Tæve                                   Kategori       B                    (Se vedlagt kategorier)

En pragtfuld pige vi døbte kælepotten, da hun er en rigtig hygge hund, hun er samarbejdsvillig og har en godt flokdrift og følger fin efter tp (testpersonen) rund i rummet, når hun lige har tid for verdenen er meget spændende, hun er meget nysgerrig på alt ting. Hun slapper flot af både ved løft og da hun bliver vendt om på ryggen, papiret er ikke spændende nok synes hun, hvorimod at skindet er sjovt at lege med, så hun har en flot bytte drift, ydermere reagerer hun fint på lyd, så alt i alt en lækker tøs der er mange muligheder i.

 

 Grå - på vej mod nye oplevelser.

 

Hvalp 8- Lyserød Tæve                                           Kategori       B/C                (Se vedlagt kategorier)

En fantastisk pige, som vi døbte humørbomben, da hun bare er sådan en pige man bliver i godt humør af. Hun følger fint tp (testpersonen) rundt i lokalet, så hun har en flot flokdrift, hun slapper fint af ved løftet men bryder sig ikke om at blive vendt om på ryggen, så hun lå med halen imellem benene. Hun har en god byttedrift og ville også gerne lege lidt med papiret, ydermere viste hun en flot naturlig forsigtighed ved skindet og det var bare rigtigt sjovt at lege med og gå rundt med i munden, så hun har en flot byttedrift. Hun reagerer fint på lyd, så en lækker pige med mod på livet, så hende skal der nok komme noget godt ud af. Grunden til at hun både har et B og et C i kategori skyldes at hun har begge dele i sig dog mest B.

 

Lyserød

Generelt: Et lækkert kuld, der ligger meget tæt i kategori, man kunne sagtens se at de var velsocialiseret og hvalpene var meget kærlige. Igen er en fornøjelse at få lov til at opleve disse hvalpe og opdrætter.

 

Med venlig hilsen

Bodil Fransen

Tine Bundgaard

 

Turkas hul ...

Hvad mon der er i det hul ?


U
niwars hul


Brun Snigende

Lyserød

Mis ??

Jaaa mis...


Ihhh hvor er den spændende.. Lyserød, Grå, Grøn, Sort/Brun


Brun