Kooie Kalura

Født 6.6 2010 -
 

Hun er efter

Verdens junior vinder 2008 og Europæisk Champion
Horsebo Muffin

&

 Crispy OTBB

Cripsy er efter Crunch som er Verdens Vinder 2010 .

Crispy og Muffin kommer begge fra samarbejde kennel hvor det er første gang der er opnået 3 verdensvinder og 150 champions siden 2005 .


Kookie søger nyt hjem, da hun ikke trives optimal på almindeligt foder,
og derfor skal have special foder.
Da dette er arveligt kan vi ikke beholde hende i avlen,
og søger derfor en familie som vi behandle hende som den guldklump hun er.


Hun har gået gået til udstillingstræning, hundetræning og hundeleg
Hun kan sammen med andre dyr - katte og fugle, og er en dejlig legesyg pige,
som der intet ballade er med.
Hun er vant til at komme med på løbeture, er ved at lære at løbe ved siden af cykel,
hun kan være alene hjemme og er vant til at komme med i bilen.
Desuden er hun også vant til at komme med på besøg ved familie og på camping, både korte besøg og overnatning.

Hun er god til hundesprog og god til fremmede mennesker. Hun er sød ved børn, både de helt små og de større.
samtidig er hun god til at give lyd når der kommer nogle ved hoveddøren og holder op med at gø når hun bliver bedt om det.

Kookie er meget sød og mild og elsker at kæle. Hun går gerne uden snor og kommer altid når der bliver kaldt.


Kookie vil være super til alle former for hunde sport - redningshund, lydighed osv.
Hendes søster Katla i Norge har meget fine resultater som agility hund, og hendes bror Kilego i Tyskland arbejder som brugshund.

Kookie er  også rigtig som udstillingshund og har allerede fået hendes første cac - på vej til at blive udstillingschampion.

.

Kookie er sund og rask og har de bedste hofter og albuer der kan fåes ( HD A &AD 0)


Kuldets hvalpetest kan du se nederst på siden.

Der er masser af billeder af hende rundt om på hvalpe siderne - og også under "nyheder".

Kookie nyder den skønne brise :-)

Kookie ligger altid på sjov måder, den mest kendte er nu den med benene i vejret.

 

Kookie og Katla


kookie blinker

Kookie og en lille søster

Kuldet minder fuldstændig om hinanden, så her under er der et billede af hendes søster Katla  (som hvalp) som bor i Norge.
 

Katla  som hvalp

 

Kilego som hvalp

Katla som hvalp (hende der bor i Norge)

 K kuldets hvalpetest

7 uge

 

 

Kennel Made to Measure Kuld K

v/ N. Henriette Thomsen. Langelinie 8, Fløe, 9530 Støvring

Telefon: +45 96 86 31 00 - Mobil Tlf. +45 61 70 31 00

E-mail : MadeToMeasure@mail.dk

www.made-to-measure.dk

 

Mor: Crispy OTBB

 

 

 

Far: Horsebo’s Muffin

 

 

 

 

GENERELLE OPLYSNINGER OM KULDET 

 

 

 

 

 

Hvorfor Hvalpetest

Ligesom hver race har sit særpræg, så har også hvert eneste individ inden for en race sit helt specielle karakteristiske særpræg. En hvalpetest skal afdække disse specielle karakteristika hos hver enkelt hvalp. Det vil sige, det vi ser i testen er et udtryk for, hvad den enkelte hund indeholder (manifesterer sig som regel først i sin fulde udstrækning efter kønsmodning). Den giver altså et fingerpeg om, hvad vi kan forvente, og dermed også hvad vi ikke kan forvente af den enkelte hund. Denne viden kan bruges til at give hvalpekøberen nogle uvurderlige råd om, hvordan netop denne lille hvalp skal omgås og behandles samt afdække hvalpens karakter og natur. Hvalpekøberen får dermed nogle redskaber i hænde, som kan bruges til at forebygge forudsigelige problemer, således at de ikke opstår. Samtidig vil den give gode råd om, hvor man især skal sætte ind, hvordan man bedst træner den enkelte hvalp og i hvad. Meningen er kort sagt at give hvalpekøberen mulighed for allerede fra start at gøre overgangen til det nye hjem så lempelig som muligt for hvalpen. Godt begyndt er jo som bekendt halvt fuldendt! Dette vil udgøre et godt fundament til et fantastisk liv sammen med sin nye ven.  J

 

  

Schweizisk Hvid Hyrdehund

Hvid Hyrdehund hører til under gruppen ”fåre- og hyrdehunde”. Typisk for gruppen er: Meget signalfølsomme over for mennesker, bevægelser, lyde, og genstande. Meget lette at stresse med bevægelser – de vil gerne fiksere bevægelser. Meget flokorienterede, og kan derfor have svært ved at være alene hjemme. Sørg for at deres energi udnyttes konstruktivt – dvs. brug megen tid på ”hjerne- og næse- arbejde” (problemløsning, spor og havespor). Hvid Hyrdehund kan nemt stresses. Derfor bør pinde- og boldkast samt træklege ikke være en del af det daglige repertoire. Tilstræb altid at være meget rolig, med langsomme bevægelser, afslappet. Lær hvalpen, at ”kede sig” – dvs. at både ejer og hund kan være sammen uden at skulle lave noget! Da hvid hyrdehund som sagt kan være meget signalfølsom og reagere kraftigt på menneskets kropssprog og især overfor fremmede, skal man være opmærksom på sit eget kropssprog. Bøj dig fx ikke fremad og ind over hunden, men sæt dig ned med siden til og rækker du hånden f rem, skal håndfladen være åben og pege opad. De elsker at lege jagtlege, hvilket kan skræmme andre hunde lidt, indtil de lærer hinanden bedre at kende.  De har en tendens til at trække sig lidt tilbage og være forsigtige i nye situationer, derfor er det meget vigtigt med massiv, aktiv og positiv socialisering i forhold til fremmede mennesker og fremmede miljøer. Hvid hyrdehund er gennemgående en sund race, men ledproblemer forekommer. Derfor anbefales det, at de bliver røntgenfotograferet omkring 18. måneders alder. Hvid hyrdehund er en aktiv race, som elsker at arbejde og motionere, men det tilrådes at være tilbageholdende med motionen, indtil hunden er udvokset.

Brug aldrig hårde metoder over for en hyrdehund! På trods af deres robuste ydre og styrke, er rigtig mange af dem meget følsomme, og man mister en enestående mulighed for en fantastisk samarbejdende hund, hvis hårdhed indgår i opdragelsen!!

 

 

Lilla tæve: C

Rød tæve: C

Lyseblå tæve: C

Orange tæve: C

Gul tæve: C/E

Mørkeblå han: C

Sort han: B   - Lego